Студентски град

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 108
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 118560€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 108
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 119160€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 93
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 122680€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 113
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 122680€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 120
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 132260€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 253
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 134875€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 122
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 138000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 96
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 143500€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 136
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 148500€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 136
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 149240€