Студентски град

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 176
Етаж: 7
Етажност: 7
Цена: 157880€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 118
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 166012€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 136
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 190932€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 187
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 199000€