Нова сграда - Център

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! НОВА СГРАДА ПРЕД АКТ 15! ЦЕНТРАЛНО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ! ОТЛИЧНА ИНВЕСТИЦИЯ!

 

DMG ИМОТИ предлага апартаменти в нова сграда в центъра пред Акт 15.

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира в централната градска част на София. Район предпочитан за инвестиция с цел отдаване под наем на млади хора и студенти, но не е пренебрегван и за постоянно местоживеене, поради централното му местоположение.

СТРОИТЕЛСТВО: Модерно и качествено строителство, при спазване на съвременните европейски стандарти в бранша. Висок клас на използваните материали. Монолитна стоманобетонна конструкция, оразмерена на земетръс. Външни и вътрешни стени от червени керамични тухли на водещ европейски производител. Осигурени топло-, хидро- и шумоизолации. Вътрешни мазилки от естествен гипс за здравословна среда. Инсталации, изпълнени със сертифицирани материали на реномирани производители. Стилна фасада с класическа градска архитектура. Качествена дограма с немски петкамерен профил. Високоенергийни и нискоемисионни стъкла.  Сградата се състои от две секции, едната от които очаква всеки момент Акт 15, а другата е пред Акт 14.

ОБЩИ ЧАСТИ:  Асансьори за 4 лица; Партер – входно пространство, двойни гаражи, единични гаражи, проходи и паркоместа в двора. Сутерен – 40 паркоместа и складови помещения;

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Апартаментите ще се издават на шпакловка и замазка с монтирани екстериорни /входни/ врати.

 

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

 

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

 

В сградата има останали ограничен брой апартаменти и паркоместа! За повече информация се свържете с нас!

 

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Стефания Арсова

тел. 0878 02 28 29

Запитване и огледи

3 + 0 =