Продава 3-стаен, кв. Витоша-Хладилника

реф.№
1388
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
110
Цена: 
133200€
Етаж: 
3
Етажност: 
10
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ПРЕД АКТ 14! НОВ КОМПЛЕКС ДО МЕТРОСТАНЦИЯ ВИТОША!

DMG ИМОТИ предлага 3-стаен апартамент А-14 в нов жилищен комплекс в Район Лозенец, кв. Витоша-Хладилника.

ЛОКАЦИЯ: Топ локация с развита инфраструктура, осигуряваща лесен достъп до всички ключови места в столицата. Комплексът е разположен в най-модерната нова жилищна зона в гр. София - продължението на ул. Филип Кутев, на границата между кв. Витоша, кв. Хладилника. В близост са мол Paradise, Южен парк, Ловен парк - Борисовата градина, Софийски зоопарк, множество училища, детски градини, спортни комплекси – тенис клуб „Малееви“, спортен център „Пулев“, Orange Фитнес; Болници "Токуда", "Вита" и "Лозенец". В непосредствена близост се намира метростанция „Витоша“ и множество автобусни спирки.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Комплексът се състои от четири сгради, свързани две по две с по-ниски тела, всяка от които е със собствен вход, зелена площ, детски център, детски кът и кафене. Предвидени са 182 паркоместа за автомобили и 50 за велосипеди, като 29 от паркоместата за коли са на терен, останалите са разпределени в индивидуални, двойни и четворни гаражи на подземен етаж или ниво партер. Сградите са пред Акт 14. Въвеждане в експлоатация се очаква през 2021 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Ап. А-14 в сграда А се състои от просторна дневна с кухненски бокс и трапезария, две непреходни спални, две бани с тоалетна, мокро помещение и балкон. Чиста застроена площ: 94 кв.м.

ИЗЛОЖЕНИЕ: Юг-Изток

ОБЩИ ЧАСТИ: Общите части в сградата ще бъдат завършени с настилка от висококачествен естествен мрамор, окачени тавани и дизайнерско LED осветление в осветителни тела в различни форми. Асансьорите са високотехнологични, комфортни и тихи, предназначени за 8 лица и с товароносимост 1000 кг. Те ще спират на всеки етаж /вкл. подземните/ и ще разполагат със странични телескопични врати със защита с инфрачервена завеса.

ОТОПЛЕНИЕ: Отоплението на апартаментите е решено посредством кондензни стенни водогрейни двуконтурни газови котли или индивидуални термопомпи въздух-въздух по желание на клиента. Висока енергоефективност, постигната чрез висококачествена топлоизолация, дограма и соларни панели на покрива. Комплексът ще бъде класифициран по енергийна ефективност с клас А. 

СИГУРНОСТ: Комплексът ще разполага с видеонаблюдение и контрол на достъпа. Ще бъдат израдени множество видеокамери, които ще наблюдават входно-изходните точки, периферия, скрити ъгли, слаби места за контрол и достъпа до сутерените през подземния паркинг. Цялостната охрана ще бъде организирана в специално помещение, разположено на входа от юг. В него се предвижда денонощна охрана от професионална СОТ фирма. Вратите на входовете сградите и вратата на централния вход на комплекса ще бъдат с електрически ключ за достъп с индивидуален чип за всеки собственик на апартамент. 

ЛАНДШАФТНА АРХИТЕКТУРА:  От всички страни на комплекса ще бъде изпълнено озеленяване на терена с ниска зелена растителност, която ще създаде естествена преграда към бъдещия бул. Филип Кутев и останалите имоти около парцела. Пред сградите от юг се предвижда да се засадят редица от декоративни цъфтящи розови японски вишни, които ще създадат неповторима атмосфера през пролетта, а през лятото ще са място за сянка и прохлада. В озеленяването е предвидено засаждане на множество декоративно структурирани растения . Към тях ще се изгради парково осветление, което ще внесе усещане за красота, неповторимост и уникалност на парковата среда.

До сграда „Г“ от запад е предвидено изграждане на публична детска площадка, достъпът до която ще се извършва през вътрешния двор на сградите и откъм бъдещият бул. Филип Кутев. Детската площадка ще бъде хомогенно свързана с площите, предвидени за кафе и целодневен детски център, така че бъдещите собственици да се възползват едновременно от комфорта и сигурността, осигурени от сградите.

В сградите се предлагат и други апартаменти, гаражи и паркоместа.

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:
Велислава Стефанова
тел. 0877 672 057Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

9 + 7 =